Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl hava ile olabildiğince uyumludur. Beyaz zehir renkler ile komple bir entegrasyon halindedir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve dirlik verici bir renktir. Antrasit rengi ile doğru bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda oflaz bir aşhane rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken vesair renklere bakarak elan iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Henüz etkili bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bu da griyi bir daire odasını veya döşek odası dolabını boyamak kucakin en kazançlı renklerden biri yapar: Her dü rengin sahih kombinasyonu ile yerınızın her dönem nizamlı ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız muhtemel.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve hamam bir düzen sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde gailesiz ve har bir kucak oluşturur.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvirat, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıeşr.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce yalnız aynı zamanda dingin ve refahlı bir aşhane dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve albenili bir denge oluşturur.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve erinçli bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon mekân sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Bu dü renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve ziyade aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Ayrıca, siyah renge için antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca antrasit duvar boyas karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Antrasit rengi ile uyumlu antrasit duvar boyas renkler beyninde en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile müşterek epey sükselı bir uyuma sahiptir. Nurlu beyaz kumaşların evet antrasit gri boya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği salim ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıkan beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde nesil dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve güven hissini pekiştirir. Bu sebeple de kullanıcılar muhtevain tasarlanan mekanlarda güven telkin edici renkler yeğleme edilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında gözgü çok aşkın heybetli boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun averajına nazaran fallmalıdır.

Report this wiki page