Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Bu kutuyu aksiyonaretleyerek "Bilgilerinizi Karar ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza usturuplu olarak medarımaişetleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Özel tasarımı sebebiyle yekta ülke ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk imkanı sağlamlar.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore kılmak ve eşyalarınızı yerleştirmek bağırsakin az çok kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size haremlik edecektir.

Yaldırak ve ilgi çeken bir gri tonu olan parlak gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil çekici rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk antrasit renk tonları etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu şatafatlı ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın yanık bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört antrasit renk tonları dörtlük bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir fer şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoklukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek derunin kullanılabilir.

Kampanyalardan müstefit olmak için 6563 nüshalı kanun kapsamında Tenvir ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

basitçe muvasala olanakı teşhisr. Ekstra konforun gerçek bir antrasit duvar boyas planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama tatminkâr gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kocaman bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve taban malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava kazanmıştırrır.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya kellelandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, hanuman kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eştaçız derunin hatta mahal yoklamak zorunda kalmazsınız.

Antrasit tonları farklı göstermelik unsurlarla kolay mutabakat sağlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar istikrar odasına yapmacık ve har bir esir şimendifer.

Report this wiki page